• Dietetyk Joanna Walasek

Jogurt naturalny z płatkami jaglanymi i czerwoną porzeczką



Składniki:

  • 150g jogurtu naturalnego

  • 20g płatków jaglanych

  • 10g nasion słonecznika

  • 5g siemienia lnianego

  • 3g cynamonu

  • 40g czerwonych porzeczek

Sposób wykonania:

Jogurt naturalny przełożyć do miseczki, dodać płatki jaglane, słonecznik i siemię lniane, posypać cynamonem. Udekorować czerwoną porzeczką. Smacznego!!!


6 wyświetlenia

GABINET DIETETYKI KLINICZNEJ

ul. Stefana Batorego 48, pokój nr. 204

41-506 Chorzów

(Centrum Biurowe przy ING)

DIETETYK KLINICZNY
DORADCA ŻYWIENIOWY 
mgr JOANNA WALASEK

Numer konta bankowego:PL 78 1050 1214 1000 0097 2017 4219

  • Facebook Social Ikona
  • Instagram Ikona społeczna
  • LinkedIn Ikona społeczna