• Dietetyk Joanna Walasek

Jogurt naturalny ze śliwką i owsianymi dodatkami



Składniki:

  • 150g jogurtu naturalnego

  • 10g płatków owsianych

  • 5g otrębów owsianych

  • 10g pestek dyni

  • 2 orzechy włoskie

  • 2 śliwki

Sposób wykonania:

Jogurt naturalny przełożyć do miseczki, dodać płatki i otręby owsiane. Do całej zawartości dorzucić pestki dyni, orzechy włoskie oraz umyte wcześniej i podzielone na połówki śliwki. Smacznego!!!

4 wyświetlenia

GABINET DIETETYKI KLINICZNEJ

ul. Stefana Batorego 48, pokój nr. 204

41-506 Chorzów

(Centrum Biurowe przy ING)

DIETETYK KLINICZNY
DORADCA ŻYWIENIOWY 
mgr JOANNA WALASEK

Numer konta bankowego:PL 78 1050 1214 1000 0097 2017 4219

  • Facebook Social Ikona
  • Instagram Ikona społeczna
  • LinkedIn Ikona społeczna