Sałatka z pomidorków koktajlowych

Aktualizacja: 11 sie 2019



Składniki: • Mix sałat/rukola/roszponka 100g • Pomidorki koktajlowe 200g • Rzodkiewka 80g • Jajko 1 szt. • Pestki dyni 10g • Siemię lniane 5g • Olej lniany/oliwa z oliwek 5g • Bazylia suszona lub świeża (w zależności kto co ma pod ręką;-))



Sposób wykonania: Sałatę wcześniej umyć, przełożyć do miski, dorzucić umyte i pokrojone na kawałki pomidorki, rzodkiewkę, pestki dyni, siemię lniane i olej. Dodać ugotowane na twardo jajko. Posypać bazylią. Smacznego!!!

5 wyświetlenia0 komentarz

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie

GABINET DIETETYKI KLINICZNEJ

ul. Stefana Batorego 48, pokój nr. 204

41-506 Chorzów

(Centrum Biurowe przy ING)

DIETETYK KLINICZNY
DORADCA ŻYWIENIOWY 
mgr JOANNA WALASEK

NIP: 642-308-77-09

REGON: 384553514

Numer konta bankowego:PL 78 1050 1214 1000 0097 2017 4219

  • Facebook Social Ikona
  • Instagram Ikona społeczna
  • LinkedIn Ikona społeczna