• Dietetyk Joanna Walasek

Warzywna sałatka z roszponką



Składniki:

  • 100 g sałaty roszponki

  • 200g papryki żółtej

  • 100g pomidorków cherry

  • 100g sera mozarella kulki

  • 15g nasion słonecznika łuskanego

  • 5g siemienia lnianego

  • 10g oleju z pestek winogron

Sposób wykonania:

Umyj dokładnie wszystkie warzywa. Du dużego naczynia/miski przełóż sałatę, dodaj pokrojoną drobno paprykę, pomidorki przekrojone na połówki oraz ser mozarella. Na koniec skrop sałatkę olejem oraz posyp siemieniem lnianym i nasionami słonecznika. Smacznego!!!



2 wyświetlenia

GABINET DIETETYKI KLINICZNEJ

ul. Stefana Batorego 48, pokój nr. 204

41-506 Chorzów

(Centrum Biurowe przy ING)

DIETETYK KLINICZNY
DORADCA ŻYWIENIOWY 
mgr JOANNA WALASEK

Numer konta bankowego:PL 78 1050 1214 1000 0097 2017 4219

  • Facebook Social Ikona
  • Instagram Ikona społeczna
  • LinkedIn Ikona społeczna